Keramik er kunst i Kolding. Find et kursus i keramik her

keramik kursus kolding

Hos Janni Godtliebsen i på Runddelen 2, 6000 Kolding kan man sig få et kursus i keramik. Og man kan også købe hendes egne værker i keramik og porcelæn ved at besøge hendes webshop lige her

Man kan også få kurser i keramik, og i alt hvad Janni foretager sig kan man fornemme en naturlig glæde og efterhånden også ekspertise i keramik.

Kolding er i forvejen kendt for at være en by præget af kreative energier og kræfter. Ikke mindst på grund af Designskolen i Kolding, som er kendt som en af de bedste skoler for kunst og design i Danmark.

Keramikkens historie

Keramikken er så fundamental i den menneskelige historie at potteskår fra gamle krukker og vaser i keramik er nogle af de ældste ting som arkæologer har fundet i jorden. Fra ren opbevaring og nyttebrug har keramikken også udviklet sig til at være en pyntegenstand i hjemmet. De danske Kähler-vaserne er et glimrende eksempel på dette.

Moderne keramik

Keramik er blevet moderne igen. I slipstrømmen på hele den retro-bølge indenfor møbeldesign som skyller ind over det danske land er keramikken også fulgt med. Kähler er for eksempel et gammelt dansk mærke indenfor keramik og kunsthåndværk, et mærke som faktisk har været tæt på at gå konkurs, men som her i de senere år har fået en kraftig genkomst i de danske stuer.

Mange steder i de moderne hjem er keramik dog ikke en brugsgenstand, men et pynteobjekt. Der laves vaser og krukker som har så upraktiske former at de simpelthen ikke kan bruges rent praktisk. Men de er flotte og skaber et smukt kreativt tilskud til et moderne hjem

Hvis du selv har fået mod på at lave din egen keramik, så kan du som sagt tage et kursus i keramik hos Janni Godtliebsen her i Kolding. Hvis du bare gerne vil pynte dit hjem med noget købt keramik, så kan du købe en Kählervase eller du kan få et helt unik produkt, også hos Janni, eller de mange andre webshops med keramik som du kan finde på nettet.

Skriv en kommentar