Intet kultur uden kursus – Lær om C5 og Navision her

c5 kursusJeg har haft firma i over 17 år, siden 1999, men jeg har altid været en klovn til økonomi. Mine primære interesser har været markedsføring, og det at skaffe nye kunder. Ikke fordi det bare er sjovt at få nye kunder, og det der med hele tiden at tjene mere.

Næh, mere fordi jeg simpelthen bare synes det er sjovt at arbejde med markedsføring på et lidt højere plan end det jeg lige nævnte før.

Nu har jeg så fået et kursus i C5 fra Microsoft, og DET hjalp.

Hvad er et C5 Kursus ?

Det er et kursus som har hjulpet mig utroligt meget med at komme videre fra økonomisk rod til økonomisk fred og ro. Og eftersom at jeg som sagt tidligere virkelig har haft svært ved tage mig sammen til at få gjort noget ved mit økonomiske rod, så har jeg nærmest hadet bare ord der var relateret til det. Ord som: budget, struktur og så videre. Det lyder barnligt, og jeg følte mig også som et barn.

Så jeg vil næsten sige at det at jeg har fået taget et kursus i C5 har ikke bare gjort at jeg har fået styr på min økonomi i firmaet, det har også gjort at jeg føler mig mere voksen. Lidt pinligt måske at man først har den følelse når man er i midten af 40`erne, men sådan er det .

Selve kurset, som jeg for øvrigt har taget hos virksomheden ERPsupporten.dk , var virkelig godt sat op. Delt op i moduler som jeg kunne forholde mig til. Hvis jeg skulle overskue at blive god fra den ene dag til den anden, var min hjerne eksploderet. Så gå ind til det med tanke på at tage et modul ad gangen, så er det meget nemmere at forholde sig til oven i hovedet.

Jeg kan stærkt anbefale kurset fra ERPsupporten.dk. Både fordi de er meget pædagogiske i deres formidling, fordi det var forholdsvist billigt, og fordi at selv sådan en som mig kunne få noget ud af det.

 

2 kommentarer til “Intet kultur uden kursus – Lær om C5 og Navision her

  1. Tak for støtten til ERPsupporten som også kommer fra Kolding af. Jeg har selv taget kursus i Navision hos dem.

    • Hej Jørgen,
      Ja lige præcis ErpSupporten er her fra Kolding af. Det samme er der en del af de firmaer vi nævner på vores blog som er, da festivalen egentlig kommer fra Kolding af 🙂

      Mvh

Skriv en kommentar