God kultur er også god løbekultur. Læs om løbetøj her

billigt løbetøj kvalitet

 

 

Har du hørt om det mærket indenfor løbetøj som hedder Brubeck?

Du er ikke alene. Det er de færreste I Danmark som har det. Ja, det er faktisk de færreste i verdenen som har det, fordi Brubeck er et nyt brand direkte fra de mest avancerede tøjfabrikker i Polen.

 

 

De samme fabrikker som producerer løbetøj og outdoor- tøj til de mest kendte mærker i Europa.

Brubeck har ved den største sportsmesse i Polen netop vundet prisen som bedste cykeltrøje.  Hmm, men det var i Polen , siger du lettere bekymret over om det nu er et kvalitetsstempel. Men jeg tror godt at du ved selv at de største tyske mærker, skandinaviske mærker og mere til sjældent produceres i deres egne hjemlande. Og det har du helt ret i. Polen har en stolt tradition for højtydende teknologiske fabrikker, men med nogle andre lønninger.

Hvilken slags løbetøj skal jeg vælge ? Billigt eller dyrt ?

Løbetøj er for den uvidende blot tøj man har på når man løber. Når man begynder at blive mere seriøs omkring sit løb, finder man ud af at man gerne vil have løbetøj som sidder stramt, på den gode måde som holder muskler forholdsvis fast, og øger blodgennemstrømningen. Hvis det er løbetøj til om vinteren, så vil man gerne have at det kan holde på varmen OG transporterer sved væk i et hurtigt nok tempo, til at man ikke sejler rundt i sved inde i sit løbesæt. Man vil gerne have noget tøj hvor syningerne ikke gnaver og genererer, men de skal også kunne holde til at blive strukket godt igennem, gang efter gang. Og så vil man naturligvis også gerne have noget lækkert designet løbetøj.

Når man ligger alle disse faktorer sammen bliver det tydeligt at det ikke er så billigt endda at skulle kunne leve op til alle disse krav.

Hos Brubeck der kan man dette. OG når så tøjet kommer direkte fra fabrikken i Polen og ud til forbrugeren i Danmark, uden at der er nogle sportskæder, og brands, som også lige skal tjene nogle penge inden at du kan få lov til at købe dit nye løbetøj, jamen så kan du få denne billige pris på løbetøj OG få en ekseptionel høj kvalitet. En kvalitet som er prisvindende, og bedst til prisen.

Besøg Brubeck.dk og se mere

Her er en guide til hvordan du vælger det helt rette løbetøj ( Det er fra Runners World, ikke Brubeck) Se her

Og her kan du se en test af løbetøj, som giver et fint indblik hvad der kræves af moderne løbetøj

Skriv en kommentar