Billige campingvogne i Kolding. Find dem her

Kunst og camping ?

billig campingvognOg det er ikke bare i Kolding at du kan få campingvogne fra KG Camping. Ligesom de andre sponsorer og firmaer der generelt støtter kunsten her i Kolding, er KG Camping et firma med afdelinger der sælger billige campingvogne i hele Danmark.

Kunst er den ultimative form for frihed, alt er tilladt. Og sådan er det også med campingvogne. Du kan komme frem overalt, og verdenen er din legeplads. Dit hjem er hvor din vogn er.

Keramik er kunst i Kolding. Find et kursus i keramik her

keramik kursus kolding

Hos Janni Godtliebsen i på Runddelen 2, 6000 Kolding kan man sig få et kursus i keramik. Og man kan også købe hendes egne værker i keramik og porcelæn ved at besøge hendes webshop lige her

Man kan også få kurser i keramik, og i alt hvad Janni foretager sig kan man fornemme en naturlig glæde og efterhånden også ekspertise i keramik.

God kultur er også god løbekultur. Læs om løbetøj her

billigt løbetøj kvalitet

 

 

Har du hørt om det mærket indenfor løbetøj som hedder Brubeck?

Du er ikke alene. Det er de færreste I Danmark som har det. Ja, det er faktisk de færreste i verdenen som har det, fordi Brubeck er et nyt brand direkte fra de mest avancerede tøjfabrikker i Polen.

 

 

De samme fabrikker som producerer løbetøj og outdoor- tøj til de mest kendte mærker i Europa.

Intet kultur uden kursus – Lær om C5 og Navision her

c5 kursusJeg har haft firma i over 17 år, siden 1999, men jeg har altid været en klovn til økonomi. Mine primære interesser har været markedsføring, og det at skaffe nye kunder. Ikke fordi det bare er sjovt at få nye kunder, og det der med hele tiden at tjene mere.

Næh, mere fordi jeg simpelthen bare synes det er sjovt at arbejde med markedsføring på et lidt højere plan end det jeg lige nævnte før.